”Räjäytä tajuntasi” – Brittiläinen Kerrang! hehkuttaa suomalaisbändin debyyttisingleä

https://www.youtube.com/watch?v=FDmVEHWBFlI

Sariina Tanin johtama Vesperith julkaisee debyyttialbuminsa marraskuun 20. päivä. Tulevan kokopitkän ensimmäinen single on nimeltään Fractal Flesh ja ainakin brittijulkaisu Kerrang! tuntuisi olevan kuulemastaan vaikuttunut.

”Lähestyvän syyskauden tuottaman luonnollisen eristäytymisen vastapainoksi tarvitset jotakin suurta, tunnelmallista ja toiselta todellisuuden tasolta tulevaa sen soundtrackiksi”, julkaisu kirjoittaa. ”Vesperith on etsimäsi bändi. Suomalaismuusikko Sariina Tanin soolotyö on musiikkia, joka löytää kauneutta näistä asioista ja heijastaa sen hämmästyttävän black metal -linssin läpi.”

”Näen Fractal Flesh -kappaleen lähesttymisenä kohti elektronista myrskyä, joka osoittautuu portiksi toiseen paikkaan”, Tani itse kertoo kappaleestaan. ”Se kertoo matkustamisesta läpi portaalin toiseen ulottuvuuteen.”

Tulevan albumin osatuottajana toimii Oranssi Pazuzun laulaja-kitaristi Jun-His.

”Levy on pyhiinvaellusmatka syvyyteen”, Tani valottaa. ”Monille varjot, pimeys ja tyhjyys edustavat milteinpä pahuutta tai ovat muutoin pelottavia asioita, mutta minä näen siellä sydäntäsärkevää kauneutta, valoa ja äärettömyyttä.”

Kuuntele Fractal Flesh yltä.