Raskaan sarjan rikoksia ja muita raskaita uutisia

19.12.2012 22:02

Walesilaisen Lostprophetsin solistia Ian Watkinsia syytetään ”yrityksestä harrastaa seksiä alle 13-vuotiaan tytön kanssa”. Samaan syssyyn 35-vuotiasta laulajaa syytetään myös lasten sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvamateriaalin hallussapidosta ja levittämisestä. Watkins kiisti kaikki syytteet ensimmäisen oikeusistunnon aikana, mutta mies pidetään lukkojen takana ainakin seuraavaan istuntoon asti.

Yli kolme miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myyneen Lostprophetsin tuorein levytys on tänä vuonna ilmestynyt Weapons.

Todella surkeasti pyyhkii myös entisellä Bury Your Dead -kitaristilla Eric Ellisilla. Ellis ja hänen kaverinsa nimittäin ottivat vähän liikaakin mallia Sons Of Anarchy -sarjasta ja ryhtyivät tehtailemaan erilaisia ”jengirikoksia” Floridassa.

Porukka kuitenkin narahti tekoksistaan (muun muassa kiristystä, pankkiryöstöjä ja kovien huumeiden välitystä) ja 28-vuotias Ellis onkin nyt saanut kahdenkymmenen vuoden vankilatuomion.

Tamperelaisen Ruinside-yhtyeen basisti Lauri Aitonurmi on puolestaan menehtynyt auto-onnettomuudessa. Yhtye ilmoittaa seuraavaa: ”Our beloved friend and bassist Lauri Aitonurmi passed away on December 14th 2012 in a car accident. We will remember him as a very bright person who always shared good spirit around him. Ruinside wants to wish strength and hope for Lauri’s family, his wife and little boy. Lauri will live in our hearts and in our music. Rest in peace, friend.”

Ruinsiden The Hunt -albumi ilmestyi lokakuussa 2012. Shower Of Accusations -video näkyy tässä alla:

Jos mennään myös hieman toisenlaisiin uutisiin niin Alice In Chains ennakoi seuraavaa studioalbumiaan uudella kappaleella. Toistaiseksi nimetön kiekko seuraa onnistunutta comeback-levyä Black Gives Way To Blue.

Nick Raskulineczin tuottaman uuden levyn ensimmäinen lohkaisu eli Hollow on kuultavissa tässä alla (kuulostaa muuten IHAN Alice In Chainsilta ja se on hyvä se):

Ja onhan se kerrottava, että Soundgarden on juuri kuvannut By Crooked Steps -musiikkivideon Dave Grohlin kanssa (siis mistä tuo Grohl kaivaa aikaa tähän kaikkeen?). Eiköhän valmista tekelettä päästä ihailemaan suhteellisen lähiaikoina!

Lisää luettavaa