Artisti: Alice In Chains

Jerry Cantrell muistelee, miten Axl Rose reagoi saatuaan tältä Alice In Chainsin demon käteensä – ja mitä GNR-mies teki nähdessään kitaristin myöhemmin uudelleen

Alice In Chains -kitaristi Jerry Cantrell kertoo tuoreessa Appetite for Distortion -podcastin haastattelussa muistavansa ikuisesti sen, miten Guns N’ Roses -kippari Axl Rose reagoi Cantrellin lyödessä tälle siihen aikaan vielä tuntemattoman bändinsä demon käteen.

Päivän annos kitarataituruutta: tarjolla olisi huomattavan komea Alice in Chains -tyylittely

Kitarataituri Sophie Lloyd on herättänyt viime aikoina huomiota Youtubessa julkaistuilla soittovideoillaan. Klassisen rockin ystävät ovat ilahtuneet, kun muusikon esityslistalle on valikoitunut Def Leppardin, Guns N’ Rosesin ja Musen kaltaisia bändejä, ja nyt on vuorossa napakka instrumentaaliversio Alice in Chainsin Man in the Boxista. Tarkasta esitys alempaa, tyylikkäästi on Layne Staleyn lauluosuudetkin siirretty kitarastemmoiksi!

Harvoin on Alice in Chains kuulostanut yhtä kauniilta kuin tämän vanhemman brittiherrasmiehen esittämänä

Tässähän vallan herkistyy. Brittiläinen vanhemman koulukunnan muusikko Frank Watkinson on löytänyt jälleen repertuaariinsa sopivan kappaleen rockin puolelta, ja jälleen mies hoitaa hommansa tyylillä. Kun aikaisemmin Watkinson on kitaroineen esittänyt esimerkiksi Slipknotia (!) ja Tom Pettyä, pari päivää sitten tuli julki tulkinta Alice in Chainsin Nutshellistä. Kuuntele alempaa.