Remu soitti Hurriganesin jäähyväiskonsertin tammikuussa – kas kummaa, nyt julkistettiin ”vielä yksi keikka”

Nyt olisi suomirockin ystäville sekä hyviä että huvittavia uutisia. Hyvinä uutisina kerrottakoon, että Köyliön Lallintalo palaa keikkabisnekseen – tämä tieto ilahduttanee kaikkia vanhan koulukunnan kuulujoita, jotka muistavat ne ajat, kun Lallintalo oli yksi kotimaisen rockin perusareenoja. Klubi on isännöinyt konsertteja aina 1960-luvulta saakka, kunnes vuonna 2012 paikka lopetti toimintansa.

Satakunnan Kansa kertoo, että Lallintanossa konsertoivat ensi syksynä muun muassa Popeda, Kotiteollisuus, Dingo, Neljä Ruusua – ja Remu & Hurriganes. Ja tämän viimeksi mainitun esiintyjän myötä pääsemmekin niihin huvittaviin uutisiin.

Remuhan nimittäin hyvästeli esiintymislavat viime tammikuussa. Viimeinen keikka -nimellä järjestetty konsertti nähtiin Helsingin Jäähallissa 20. tammikuuta, ja paikalla nähtiin iso nippu vierailevia tähtiä aina Michael Monroeta, Pave Maijasta, Dave Lindholmia ja useita entisiä Hurriganes-soittajia myöten. Mutta niin vain mies aikoo nousta Hurriganesin merkeissä jälleen lavalle 30. marraskuuta.

”Mä päätin tammikuussa, kun järkättiin mun ’viimeinen keikka’ Helsingin Jäähallissa, että Hurriganes-nimeä ei tasan tarkkaan käytetä enää missään, eikä sillä nimellä ainakaan enää keikkailla, mutta täytyy tässä tapauksessa nyt snadisti joustaa”, Remu sanoo Ylen mukaan tiedotteessa.

Että sillä tavalla. Mitenkähän tuntuu siltä, ettei olisi lainkaan ihme, jos tämän yhden comebackin jälkeen tulisi vielä toinenkin comeback, ja kenties kolmaskin, ja vielä vaikka kokonainen jäähyväiskiertue kaupan päälle?