Ritchie Blackmoren Rainbow vuonna 2016 – laatua vai väsynyttä rahastusta? Nyt kysymykseen saadaan definitiivinen vastaus

Perinteisen rockin ystävät riemuitsivat keväällä, kun tuli tieto, että Ritchie Blackmore tuo kesällä Rainbow’n takaisin konserttilavoille. Kitaramaestron tukena olivat Ronnie Romero (laulu), David Keith (rummut), Bob Nouveau (basso), Candice Night ja Lady Lynn (taustalaulu) sekä Stratovariuksestakin tuttu Jens Johansson (koskettimet).

Saksan Loreleyssa ja Bietigheimissa soitetut keikat julkaistaan nyt myös livetallenteena, ja tulevasta dvd:stä saadaan nyt esimakua muutaman kappaleen verran. Alta voit kuunnella, miten ikoniset Man on the Silver Mountain ja Perfect Strangers taittuivat Rainbow’n uudelta versiolta. Memories in Rock – Live in Germany -dvd julkaistaan 18. marraskuuta.

Olikohan se nyt siinä, vai onko tuota lajia odotettavissa lisääkin? Mr. Blackmoren mielenliikkeistä ei kukaan tiedä mitään, joten täytynee vain elää toivossa, että josko Suomessakin vielä joskus.

Jos videoiden toistamisessa ilmenee ongelmia, katso ne täällä. Lisää pätkiä dvd:stä löytyy Blackmoren YouTube-kanavalta.