Rockfest pitää välivuoden – ”Haluamme vaalia festivaalin laatutasoa kaikin tavoin”

Peruuntumisen syy on genren pääesiintyjien vaikea saatavuustilanne ensi kesänä Rockfestin ajankohdassa.
2.11.2023 11:09

Hyvinkään Rockfestiä ei järjestetä kesällä 2024 vaan tapahtuma pitää välivuoden. Tiedotteen mukaan syy tähän on pääesiintyjien vaikea saatavuustilanne ensi kesänä Rockfestin ajankohdassa. Rockfest on tavattu järjestää aivan alkukesästä.

”Ohjelmatiimi on tehnyt reilusti yli vuoden töitä kootakseen Rockfestin arvoisen ohjelman, mutta valitettavasti genren isoimpia nimiä ei ole liikkeellä tai saatavilla Rockfestin ajankohtaan, jotta festivaalille olisi saatu kokoon Rockfestin tasoisen tapahtuman arvoinen esiintyjäkattaus. Rockfest on Suomen suurin rock-festivaali ja massiivinen tapahtuma, jonka identiteettiin kuuluu useampi esiintymislava, yli 30 esiintyjää ja stadionluokan kansainväliset pääesiintyjät. Haluamme vaalia festivaalin laatutasoa kaikin tavoin, skaalattuna versiona Rockfest ei olisi enää Rockfest”, järjestäjät tiedottavat.

”Kahden viime vuoden onnistuneet ja kiitosta asiakastyytyväisyydessä sekä suitsutusta alan ammattilaisilta, yhteistyökumppaneilta ja artisteilta keränneet toteutuksemme Rockfestin tapahtumista olivat ladanneet todella suuret odotukset vuoteen 2024 ja olemme todella pettyneitä, että genren ohjelmatilanne on historiallisen haastava ja tapahtumaa ei voida tästä syystä järjestää ensi kesänä.”

Lipunmyyntiä kesälle 2024 ei ole vielä aloitettu. Erinäisistä kilpailuista voitetut liput käyvät sellaisenaan kesällä 2025, kun tapahtuma taas järjestetään.

Lisää luettavaa