Rohkeasti kohti haaveita – Luukas Ojalta viimeinen ennakkomaistiainen tulevalta levyltä

"Vaikka viimeinen sinkkulohkaisukin tarjoilee ehkä aika tuttua Luukas Ojaa, niin albumille on säästetty tilaa myös yllätyksille", laulaja-kitaristi Iita Ylönen kommentoi.
9.2.2024 09:12

Luukas Oja julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa Mitä mä pelkään maaliskuun 8. päivä. Levyltä on nyt julkaistu viimeisenä ennakkopalana kappale Haluan kaiken, jonka voit kuunnella tuosta ylempää.

”Me ollaan Jessican (Kräkin) kanssa lähdetty nuorempina tosi rohkeasti kohti haaveita ja kanavoitiin tähän biisiin sitä samaa energiaa. Ollaan esimerkiksi 15-vuotiaina lähetetty TET-hakemukset Apulannan taustajoukoille (ei päästy, mentiin Salkkareihin) tai ihan vaan uusiin paikkoihin muuttaessa vaikka ihailtu joidenkin tyyppien meininkiä, lähestytty pelottomasti heitä ja saatu upeita ystäviä. Kaipaan useinkin sitä kaikki-on-mahdollista -haaveeseen tarttumisen fiilistä ja tän biisin kautta niitä fiiliksiä on tullut takaisin”, avaa laulaja-kitaristi Iita Ylönen.

”Esikuvien merkitys haaveilussa on valtava, ja halutaan myös kiittää tällä biisillä tekijöitä, jotka ovat näyttäneet suuntaa mitä kaikkea voi tehdä. Aina matkalla jotkut muistuttaa pysymään niin sanotusti maan pinnalla, mut kukaan lähipiiristä ei koskaan dumannut mun suuriltakaan tuntuvia unelmia, eikä kenenkään pidä saada tehdä niin. Kaikkea saa haluta (paitsi pahaa toisille)!”

”Fiilis albumin suhteen on malttamaton! Vaikka viimeinen sinkkulohkaisukin tarjoilee ehkä aika tuttua Luukas Ojaa, niin albumille on säästetty tilaa myös yllätyksille. On ihanaa keskittyä nyt täysiä albumin julkaisuun ja kevään keikkojen treenaamiseen – niistä tulee mahtavia!”

Luukas Ojan kevään keikkakalenteri näyttää seuraavalta:

15.3. Bar 15, Seinäjoki
16.3. 45 Special, Oulu
22.3. On The Rocks, Helsinki
23.3. Kerubi, Joensuu
5.4. Dynamo, Turku
6.4. Kannusali, Espoo
19.4. Heinäveden yläkoulu, Heinävesi
20.4. House Of Rock, Kouvola
26.4. Klubi, Tampere

Lisää luettavaa