”Ronnie olisi vihainen” – Ronnie James Dion hologrammi puhuttaa jälleen, tällä kertaa asialla on miehen entinen kitaristi

Legendaarisen Ronnie James Dion yhtyeessä 2000-luvun alkupuolella soittanut kitaristi Doug Aldrich ei usko, että edesmennyt laulajasuuruus olisi erityisen otettu hologrammiversiostaan. Mies kommentoi asiaa White Line Fever -podcastin haastattelussa, jonka voit kuunnella alta (Aldrichin osuus alkaa noin 1:10 paikkeilta).

”Kaikki kyselevät minulta hologrammijutusta… haluaisin nähdä sen omin silmin”, Aldrich sanoo. ”Rakastan niiden biisien kuulemista ja rakastan Ronnieta, joten se olisi siisti juttu, mutta luulisin Ronnien olevan vihainen. Ronnie olisi että, ’Kamoon, antakaa minun levätä rauhassa!’ Ronnie oli simppeli kaveri. Hän ei oikein pitänyt tuonkaltaisista jutuista.”

Dion hologrammi teki ensiesiintymisensä Wackenissa vuonna 2016 ja kuului Dio Disciples -yhtyeen ohjelmistoon viime syksyn kiertueella. Ronnien vaimo Wendy kertoi aiemmin tänä vuonna, että hologrammi on toistaiseksi hienosäädettävänä, mutta uudelle kiertueelle olisi tarkoitus lähteä heti ensi vuoden alkupuolella.

”Se oli hyvä testi ja kaikki meni hyvin, mutta Ronniessa on muutama juttu, jotka minun täytyy vielä viritellä kuntoon. Olen erittäin kriittinen”, Wendy kommentoi. ”Hänen kasvonsa vaativat vielä hienosäätöä – hänen silmänsä ja kulmakarvansa eivät ole mielestäni vielä oikein. Olemme siis palanneet piirustuspöydän ääreen. Toivomme pääsevämme takaisin tien päälle luultavasti ensi vuoden alussa, jolloin matkaamme Kanadaan ja Amerikkaan. Kaiken pitää olla kuitenkin kunnossa siihen mennessä.”