Ronnie Romero ei ole enää Rainbow’n laulaja – ”Se ei ole enää minun paikkani”

22.10.2023 19:27

Ritchie Blacmoren johtamassa Rainbow’ssa viimeisimpänä laulanut Ronnie Romero kertoo aikansa yhtyeen keulilla päättyneen. Asia tuli ilmi The Classic Rock Podcastin haastattelussa, kun mieheltä kysyttiin, mikä projekti viimeisen 15 vuoden aikana on tuottanut hänelle eniten tyydytystä.

”No, henkilökohtaisesti, koska vartuin fanina, Ritchien tapaaminen ja soittaminen hänen kanssaan Rainbow’ssa. Se oli jotain, jota edelleen — ajattelen edelleen, että olisi ollut mahtavaa jos isäni olisi ollut näkemässä sen, sillä hän kuoli ennen [liittymistäni yhtyeeseen], ja hän oli iso Deep Purple -fani. Se on juttu, jonka olisin isäni halunnut näkevän. Vaikka emme soittaneetkaan montaa keikkaa, lopullinen luku taisi olla jotain — en tiedä — 12, 15 konserttia.”

Romerolta kysytään myös, olisiko hän käytettävissä jos 78-vuotias Blackmore pyytäisi häntä vielä kerran mukaan ennen eläköitymistään.

”Hmm, en usko”, Romero sanoo. ”Mutta juttelimme ennen covidia, meidän piti kiertää 2020. Mutta sitten covidin takia kaikki pysähtyi. Sen jälkeen en enää puhunut hänen kanssaan. Mutta ajattelin tätä juuri vähän aikaa sitten. Se oli sama juttu Michael Schenker Groupista eroamisen kanssa. Tuumin, että en usko haluavani tehdä sitä enää. Minä todella nautin siitä, ja se on luultavasti urani kohokohta, ja Ritchie antoi minulle tilaisuuden kehittää uraani ja tulen aina olemaan siitä kiitollinen, mutta en usko haluavani olla enää siellä. Se ei ole enää minun paikkani — kaikella kunnioituksella. Haluan hoitaa uraani kuten teen juuri nyt, laitan nimeni likoon ja yritän tehdä omaa juttuani.”

Lisää luettavaa