Rosvot kiinni! Helsinkiläisbändiltä varastettiin pakettiautollinen soittokamoja, jopa stereot sahattiin seinistä

Matt Popovich / Unsplash

Huomio, musiikkiväki! Taas on ollut rosvoja liikkeellä, ja näiden mukaan on lähtenyt pitkä rivi kallisarvoisia soittopelejä. Alla olevaa katoamisilmoitusta on jaettu sosiaalisessa mediassa siellä täällä, ja laitetaan se nyt tälle Soundiinkin jakoon, niin kukaties laitteistoa saataisiin takaisinkin. Toivossa on hyvä elää!

Muusikko Vili Itäpelto siis kertoo, että varkaat ovat vieneet muutama päivä sitten Helsingissä pakettiauton, jossa oli muun muassa Yamaha MOXF 6 -kosketinsoitin, Marshall-kitarakaappi, Orange Tiny Terror -kitaranuppi, Behringer X Air XR18 -digimikseri, Yamahan bassorumpu ja kaksi kappaletta Yamahan 12-tuumaisia aktiivimonitoreita. Pakettiauto saatiin myöhemmin takaisin – sakkolapun kera – mutta kaikki mukana olleet laitteet ovat edelleen teillä tiettymättömillä.

Katso koko lista kadonneista laitteista alapuolella olevasta Facebook-päivityksestä ja pidä nämä mielessä, jos jossain on vaikka käytettynä myynnissä samanlaista settiä. Mikäli epäilet tietäväsi jotain kamojen kohtalosta, ota yhteys poliisiin. Toivottavasti kamppeita saataisiin takaisin oikealle omistajalle!