Rotten Soundin Keijo Niinimaa kertoo huonoja uutisia – karaoke-ilta päättyi häijyyn onnettomuuteen

11.12.2023 13:00

Rotten Sound tiedottaa sosiaalisen median kanavissaan ikäviä uutisia. Laulaja Keijo Niinimaa joutui viime viikonloppuna pahaan onnettomuuteen, jonka vuoksi mies joutuu hoitamaan joulukuun Euroopan-kiertueen kipsi jalassa. Hyvä, että esiintyminen onnistuu kuitenkin!

”Kävelin viime yönä hotellille hauskan karaoke-illan jälkeen. Kun astuin alas melko korkealta jalkakäytävältä, oikeanpuoleinen jalkani liukastui mustaan jäähän, jolloin laskin koko kehoni painon vasemman, huonossa asennossa olleen nilkkani päälle. Kuulin kaksi napsahdusta, kaaduin maahan ja otin kengän pois kovaksi turvonneesta jalastani. Jalka tuntui irtonaiselta”, Niinimaa kirjoittaa.

Lääkäri ilmoitti röntgenin jälkeen, että leikkaushommiksi menee. Kun Niinimaa kertoi suunnitellusta kiertueesta, lääkäri suostui päästämään muusikon tien päälle kipsin kanssa, kunhan tämä ilmaantuisi kotiinpaluun jälkeen operoitavaksi.

”Pidän itseäni onnekkaana, kun en murtanut rytäkässä käsiäni tai lyönyt päätäni jalkakäytävään. Toki tämän parantuminen vie jonkun aikaa, mutta lääkkeiden ja kainalosauvojen avulla teen parhaani, että hoidan kaikki sovitut esitykset”, Niinimaa ilmoittaa.

Lue Niinimaan alkuperäinen päivitys alempaa. Pikaista paranemista vain kokeneelle multakurkulle tien päälle, ja menestystä rundille muutenkin!

Lisää luettavaa