Ryan Goslingin Barbie-tykittely nousi Oscareiden puheenaiheeksi, Slash menossa mukana

11.3.2024 11:01

Niin on Oscarit taas jaettu yhden vuoden osalta. Hollywoodin supergaalan suuria voittajia olivat Oppenheimer, joka keräsi seitsemän palkintoa sekä matalamman profiilin tuotanto Poor Things, joka nappasi neljä pystiä.

Oppenheimer-tiimi korjasi mukaansa parhaan elokuvan, parhaan ohjaajan (Christopher Nolan), parhaan miespääosan (Cillian Murphy), parhaan miessivuosan (Robert Downey Jr), parhaan leikkauksen, parhaan kuvauksen ja parhaan musiikin palkinnot. Poor Things sai parhaan naispääosan (Emma Stone), parhaan make-upin ja kampauksen, parhaan puvustuksen ja parhaan lavastuksen Oscarit. Illan muita menestyjiä olivat muun muassa The Holdovers, Putoamisen anatomia, American Fiction ja The Zone of Interest.

Oscar-seremonia on aina myös suurta show’ta, ja tällä kertaa yhden ikimuistoisimmista esityksistä tarjosi Ryan Gosling. Barbie-elokuvassa Ken-hahmoa esittänyt näyttelijä tarjosi katsojille huomattavan suureellisen I’m Just Ken -performanssin, johon kuului myös Slashin ja Wolfgang Van Halenin kitaratyöskentelyä. Performanssi nousi sosiaalisessa mediassa varsin suureksi puheenaiheeksi, joten vierailepa täällä katsomassa, millainen revittely Goslingilta irtosi. Aikamoista menoa!

I’m Just Ken oli ehdolla myös parhaan laulun kateroriassa, mutta tällä kertaa voittoa ei irronnut. Sen sijaan palkinto meni toiselle Barbien kappaleelle: Billie Eilishin ja Finneas O’Connellin säveltämä ja Eilishin tulkitsema What Was I Made For? korjasi pystin mukaansa.

Lisää luettavaa