Sabatonin uudet keikkapäivät varmistuivat: esiintymispaikka Helsingissä vaihtui Ukrainan sodan vuoksi

9.3.2022 11:48

(EDIT 12.17:ESIINTYMISAJANKOHTA KORJATTU)

Nyt saatiin vihdoin uutta tietoa Sabatonin kiertuesuunnitelmista. Koronapandemia ehti runnella Ruotsin hevijätin kiertuesuunnitelmia sen verran, että alkuperäiset aikataulut piti laittaa uusiksi, ja viimeisimmän tiedon mukaan bändi saapuu Suomeen ensi vuoden toukokuussa.

Yhtye esiintyy Helsingin Jäähallissa 19.5.2023 ja Kuopio-hallissa 20.5.2023 Mikäli uudet keikkapäivät eivät sovi, ostetut liput voi palauttaa niiden ostopaikkaan 14.4.2022 mennessä.

Helsingin konserttipaikan vaihtuminen Helsingin Jäähalliin johtuu Venäjän hyökkäyksestä Ukrainaan ja aiempaan keikkapaikkaan liittyvistä talouspakotteista, tiedote kertoo. Helsingin-keikan lipunhaltijoita evästetään seuravasti: ”Mikäli pidät keikkalippusi, keikkapaikan muutos ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Permantoliput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipaikkaan. Ala- ja yläkatsomoiden lipun ostaneille Ticketmaster toimittaa ennen konserttia uudet pääsyliput sähköpostitse. Muistathan seurata sähköpostiasi ja tarvittaessa tarkistaa myös sähköpostisi Roskaposti-kansio. Korvaavat liput toimitetaan asiakkaille kesäkuun 2022 loppuun mennessä.”

Liput Helsingin Jäähalliin kustantavat 77,50 euroa, ennakkomyynnin hoitaa Ticketmaster. Kuopio-hallin pääsyliput maksavat saman verran, ja ennakkoon niitä voi kysyä Ticketmasterista ja Lippupisteestä.

Lisää luettavaa