Sammy Hagar ja Michael Anthony halusivat Alex Van Halenin mukaan Van Halen -tribuuttikiertueelleen – ”Yritimme tavoittaa häntä kaikin mahdollisin tavoin”

Rumpali ei kuitenkaan vastannut kaksikon yhteydenottoihin mitään.
10.7.2024 09:21

Van Halenissa vuosina 1985–1996 ja uudelleen 2003-2005 laulanut Sammy Hagar ja yhtyeen ex-basisti Michael Anthony aloittavat 13. heinäkuuta The Best Of All Worlds -Amerikan-kiertueen, jolla nämä soittavat yhdessä kitaristi Joe Satrianin ja rumpali Jason Bonhamin kanssa Van Halenin klassikoita ja harvinaisuuksia muutamilla Hagarin ja Anthonyn The Circle -bändin kappaleilla höystettynä.

Tuoreessa Ultimate Classic Rockin haastattelussa Hagar sanoo yrittäneensä Michael Anthonyn kanssa kaikin keinoin saada Van Halen -rumpali Alex Van Halenia mukaan kiertueelle, mutta tämä ei vain vastannut yhteenkään yhteydenottoon.

”Yritimme tavoittaa häntä kaikin mahdollisin tavoin. Sähköpostilla, tekstarilla, puhelimitse, jättämällä viestin vastaajaan… Ei vastausta. Yritimme kaikkemme, jotta olisimme edes kokoontuneet yhteen ja vain jutelleet, käyneet yhdessä syömässä tai jotain. Tule studioon ja soitellaan. Tule käymään. Tai minä voin tulla sinun luonasi käymään. Mennään ratsastamaan tai vaikka istumaan rannalle. Ihan mitä vaan haluat, kunhan tehdään jotain. Kunhan vain tavataan. Ei vastausta”, Hagar sanoo.

”Olin varma, että kun kiertue alkaa, hän tulee kyllä keikalle. Mutta sitten hän meni ja pisti kaikki soittokamansa myyntiin. Se oli hänen kannanottonsa.”

Hagarin mukaan Jason Bonham tulee kuitenkin tekemään Van Halenin kappaleille kunniaa, koska hän ja Alex Van Halen ovat saaneet oppinsa samalta rumpumaestrolta.

”Alex idolisoi John Bonhamia ja Jason soittaa aivan kuten isänsä. Kun minä olin bändissä, aina kun Alex meni studioon hän soitti äänentasoja tsekatessa When The Levee Breaks -kappaletta. Aina kun haettiin tiettyä rumpusoundia, hän soitti Kashmiria tai jotain muuta Led Zeppelinin biisiä”, Hagar toteaa.

”Alex on mahtava rumpali. Todella originelli ja kova, yksi kaikkien aikojen kovimmista rockrumpaleista. Mutta hän soitti hyvin paljon samalla tavalla kuin John Bonham.”

Lisää luettavaa