Seikkailu hulluttelun rajamaille – Ensinäytössä Black Star Gramophonen Therapy Tune -video

Yhtyeen edelliseltä videolta tuttu oman elämänsä kulttijohtaja on päätynyt valkotakkisten tutkittavaksi.
10.4.2024 11:09

Helsinkiläinen Black Star Gramophone julkaisi helmikuussa juurevan rock ’n’ rollin ystäviä ilahduttaneen Shooting Stars -debyyttialbuminsa. Levyltä löytyvälle Therapy Tune -kappaleelle on tehty kylkeen musiikkivideo, joka saa nyt ensiesityksensä Soundin välityksellä. Videolla seikkailee bändin edellisestä Them People -videosta tuttu hahmo, joka on tällä kertaa päätynyt umpihihaisissa valkotakkisten tutkittavaksi.

Therapy Tune kertoo nimensä mukaisesti retkestä sörkkimään mielen syövereitä, joskaan tällä kertaa terapeuteilla ei välttämättä ole tavoitteena parantaa potilasta vaan päästää omassa mielessä vellova paha olo myllertämään viattoman saarnamiehen hauraan mielen riekaleita entisestään. Myös kappaleen sävellys on eräänlainen seikkailu hulluttelun rajamaille, joskaan liiaksi yhtye ei lähde sekoilua harrastamaan. Vain sopivasti. Sen verran kuin mieli antaa myöden”, yhtye kommentoi

Black Star Gramophonen voi kevään mittaan nähdä keikalla Helsingin Käpygrillissä (13.4.), Tampereen Varjobaarissa (3.5.) sekä Katubaari Axussa (4.5.) ja Helsingin Bar Loosessa (16.5.).

Lisää luettavaa