Seinäjoen Vauhtiajot järjestetään haasteista huolimatta – Esiintymässä muun muassa Popeda, Klamydia, Michael Monroe ja Vesala

Tapahtuma järjestetään erikoisrajoitusten vuoksi tällä kertaa Lakeudenpuistossa 6.-8.8.

Koronasta huolimatta Seinäjoen Vauhtiajot pystytään järjestämään tänäkin kesänä, tosin poikkeusjärjestelyin. Rataohjelmaa ei tänä vuonna nähdä, mutta kotimaisia tähtiartisteja senkin edestä. Tapahtuma myös siirtyy Lakeudenpuistoon, jossa vaadittavat turva- ja erikoisjärjestelyt voidaan toteuttaa paremmin.

”Vauhtiajot on itselleni kuin oma poika, ja tästä tapahtumasta alkoi koko urani viihdeteollisuudessa. On siis erityinen ilo päästä sanomaan, että Seinäjoen Vauhtiajot voidaan järjestää, tämä kesä kun on ollut ymmärrettävästi kaikille tapahtumajärjestäjille haasteellinen”, tapahtuman promoottori Kalle Keskinen iloitsee.

Pandemiarajoitusten vuoksi alueelle otetaan alle puolet tapahtuman kapasiteetista eli päiväkohtainen kävijämäärä on 5000 henkeä. Jokainen vieras saa saapuessaan halutessaan hengityssuojan, ja tapahtuma-alueen uudet kartat ja suunnitelmat on tehty THL:n sekä STM:n ohjeistusten mukaan. Alueella on lisäksi useita käsienpesu- ja käsidesipisteitä, joita on myös hyvin ruokamyyntipisteiden sekä sisäänkäyntien yhteydessä. Aluetta siivotaan jatkuvasti ja erityisesti anniskelualueiden tiskien ja pöytien pintoja desinfioidaan usein.

”Meille on tietenkin asiakkaan terveys tärkeintä, vaikka Suomessa ei juuri koronatartuntoja olekaan onneksi nähty viime aikoina”, sanoo Keskinen.

Vauhtiajot järjestetään 6.-8. elokuuta. Aiemmin ostetut festivaaliliput käyvät uuteen ajankohtaan sellaisenaan. Uusien lippujen myynti alkaa puolestaan maanantaina 13. heinäkuuta kello 9.00 Lippupisteessä sekä Tiketissä.

Seinäjoen Vauhtiajojen päiväkohtainen ohjelma on seuraava:

Torstai 6.8.: Lauri Tähkä, Maija Vilkkumaa, Ida Paul j& Kalle Lindroth, Arttu Wiskari

Perjantai 7.8.: Tuure Kilpeläinen, Klamydia, Teflon Brothers, Elastinen, Neljä Ruusua

Lauantai 8.8.: Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello, Popeda, Ellinoora, Suurlähettiläät, Vesala, Happoradio