Sideways julkisti 20 uutta esiintyjää – muun muassa L7 nähdään kesällä Helsingissä

24.1.2024 10:22

Sidewaysin kattaukseen on lisätty komeat 20 uutta nimeä. Mukana on varsin ilahduttavia nimiä sekä kotimaasta että ulkomailta, ja genrevalikoimakin on kiitettävän kattava. Sekä rockia, hiphopia että muunlaista häröilyä löytyy runsain mitoin.

Julkistuspaketin keulilta löytyy vaihtoehtorockin suuri nimi L7, joka nostattanee hurraa-huutoja monissa 1990-luvun veteraaneissa. Muita kaukaa maailmalta Suomeen saapuvia kokoonpanoja ovat Billy Woodsin ja Elucidin muodostama hiphop-yhtye Armand Hammer sekä mystinen punkrock-kollektiivi The Armed. Kotimaisista artisteista paikalla ovat Vesta, Jesse Markin, Pehmoaino, Oranssi Pazuzu, Asa, F, Yeboyah, Aaro630, Huora, Räjäyttäjät, Luukas Oja, Emma & Matilda, Elsi Sloan, M, Viitasen Piia, Pekko Käppi & K:H:H:L ja Virta.

Sidewaysin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Peggy Gou, Jungle, Frank Carter and the Rattlesnakes, Chelsea Wolfe ja Ismo Alanko. Tapahtuma juhlitaan 13.–15.6.2024 Helsingin Nordiksella. Festarin pääsyliput ovat myynnissä Sidewaysin verkkosivuilla. Kolmen päivän lippu kustantaa 179 euroa ja avoin yhden päivän lippu 109 euroa.

Lisää luettavaa