Sinéad O’Connorin perikunta vaatii Donald Trumpia lopettamaan laulajan musiikin käytön kampanjassaan – ”Se olisi Sinéadista vastenmielistä ja loukkaavaa”

4.3.2024 21:44

Sinéad O’Connorin perikunta ja edesmenneen laulajan entinen levy-yhtiö Chrysalis vaativat Yhdysvaltain presidentiksi havittelevaa Donald Trumpia lopettamaan tämän musiikin käytön kampanjatilaisuuksissaan.

Perikunnan mukaan ”Sinéadista olisi vastenmielistä ja loukkaavaa”, että Trump käyttää Nothing Compares 2 U -hittiä kampanjassaan.

”On yleisesti tiedossa, että Sinéad O’Connor noudatti koko elämänsä moraalista koodia, jota määrittivät rehellisyys, ystävällisyys, reiluus ja muiden ihmisten hyvä kohtelu”, lausunnossa todetaan. ”Oli siis suuri järkytys huomata, että Donald Trump on käyttänyt hänen ikonista Nothing Compares 2 U -esitystä kampanjatilaisuuksissaan. Ei ole lainkaan liioiteltua todeta, että Sinéadista olisi vastenmielistä ja loukkaavaa, että hänen työtään käytettäisiin tällä tavoin väärin ja sitä tekisi vielä sellainen henkilö, jota hän itse kutsui ’paholaiseksi’.”

Perikunta ja Chrysalis vaativat Trumpia lopettamaan Nothing Compares 2 U:n käytön välittömästi.

O’Connor menehtyi 56-vuotiaana viime vuoden heinäkuussa.

Lisää luettavaa