Sir Elwoodin hiljaiset värit 30-vuotisjuhlakiertueelle – ohjelmassa 13 keikkaa ympäri Suomen

6.9.2021 12:24

Näin alkaa Suomen livekenttä taas osoittaa toipumisen merkkejä. Vanha kunnon Sir Elwoodin hiljaiset värit tiedottaa lähtevänsä syksyllä pitkälle juhlakiertueelle, jossa käydään läpi bändin 30-vuotista uraa. Hyvä!

Yhtyeen esikoislevystä tuli kuluneeksi 30 vuotta oikeastaan viime vuonna, mutta silloin ei sattuneista syistä kiertueita viritelty. Nyt yhtye joka tapauksessa lupaa esittää sekä tuttuja hittejä että harvemmin kuultuja biisejä. Keikat esitetään isoissa konserttisaleissa, ja musiikin lisäksi yleisölle tarjotaan kertomuksia kappaleiden taustoista sekä Harri Peltosen suunnittelemaa valaistusta.

”On mahtavaa päästä vihdoin yleisön eteen 30-vuotiskiertueen merkeissä. Viime syksynä pitkän tauon jälkeen julkaistu uusi levy ja ne muutamat keikat, mitkä olemme vuoden aikana päässet soittamaan, ovat vain kasvattaneet intoamme. Tuntuu kuin bändi olisi uudestisyntynyt ja on hienoa päästä jakamaan yhteisiä muistoja vuosien varrelta yhdessä yleisön kanssa”, laulaja Juha Lehti sanoo tiedotteessa.

Kaikki konsertit järjestetään terveysturvallisuus huomioiden ja viranomaisohjeita noudattaen. Mikäli terveystodistus tai vastaava tulee käyttöön, sitä tullaan hyödyntämään. Pääsylippuja voi kysellä Ticketmasterista tai Lippupisteestä.

Sir Elwoodin hiljaiset värit 30-vuotisjuhlakiertue:
24.09. Taidetehdas, Porvoo
8.10. Kaukametsän Sali, Kajaani
9.10. Madetojasali, Oulu
15.10. Hyvinkääsali, Hyvinkää
28.10. Konserttitalo, Kotka
29.10. Verkatehdas, Hämeenlinna
11.11. Tampere-talo, Tampere
12.11. Mikaeli, Mikkeli
13.11. Musiikkikeskus, Kuopio
2.12. Sibeliustalo, Lahti
5.12. Laurentius-Sali, Lohja
8.12. Kulttuuritalo, Helsinki
13.5. Logomo, Turku

Lisää luettavaa