The Smashing Pumpkinsin reunion-kokoonpano hahmottuu – Otoksia promokuvasessioista vuosi julkisuuteen

The Smashing Pumpkins vuonna 1993.

Yksi alkuperäisjäsen näyttäisi olevan poissa joukosta.

Huhumylly The Smashing Pumpkinsin alkuperäiskokoonpanon paluusta on pyörinyt hulluna erityisesti sen jälkeen, kun Billy Corgan julkaisi Instagramissaan kuvan, jossa tämä istuu studiossa rumpali Jimmy Chamberlinin ja kitaristi James Ihan kanssa. Lisäksi sekä Corgan että Chamberlin ovat vihjailleet haastatteluissa paluusta hyvinkin suorapuheisesti.

Nyt reunionista on tippunut lisää tietoja ja uutiset ovat sekä hyviä että huonoja. Yhtye käväisi nimittäin hiljattain promokuvasessioissa uusvanhan kokoonpanonsa kanssa ja Alternative Nation on julkistanut sessioista napattuja kuvia. Corgan, Chamberlin ja Iha näyttäisivät todellakin olevan mukana, mutta valitettavasti basisti D’Arcy Wretzky on joukosta poissa. Sen sijaan neljäntenä kuvattavana pönöttää kitaristi Jeff Schroeder, joka liittyi bändiin vuonna 2007.

Muutamia kysymyksiä sessioista vuotaneet kuvat jättävät kuitenkin vielä auki. Tarttuuko Schroeder tai kenties Corgan bassoon? Keikkaileeko bändi kolmella kitaristilla ja sessiobasistilla? Kenties saamme vastaukset pikemmin kuin arvaammekaan.