Spesiaalikeikkaa pukkaa: Apulanta nähdään ensi vuonna jälleen suuren luokan areenakeikalla

30.10.2023 09:34

Apulanta tiedottaa fanikunnalleen iloisia uutisia. Heinolan rokkiryhmä nähtiin vuonna 2022 jättikeikalla Helsingin Olympiastadionilla, ja suurten konserttien sarja saa jatkoa, kun bändi esiintyy ensi vuonna kookkaissa puitteissa vaihteeksi Tampereella.

Tapahtumapaikkana toimii tällä kertaa Nokia-areena, ja raskaat sävelet kaikuvat 25. lokakuuta 2024. Lisätwistinä kerrotaan, ettei Apulanta nouse lavalle yksin, vaan orkesterin rinnalla esiintyy Sinfonia Lahti. Apulannan valikoituja kappaleita on siis sovitettu sinfoniaorkesterille sopivaan muotoon, ja sehän tarkoittaa varsin suureellista soundia ja uudenlaista ilmettä tuttuihin sävellyksiin.

”Konsertti on meille kerran elämässä -tyyppinen mahdollisuus. Kaikenlaista hienoa on tullut vuosien saatossa tehtyä, mutta ei vielä koskaan täysikokoisen sinfoniaorkesterin kanssa. Kyseessä on niin ilmaisuvoimainen porukka, että illasta tulee kirjaimellisesti eeppinen. Sinfonia Lahti osoittaa mielestäni tämän myötä myös hienoa heittäytymiskykyä rikkoen kanssamme samalla eri musiikkityylien välille rakennettuja, keinotekoisen tuntuisia raja-aitoja. Biisit sovitetaan varta vasten tätä iltaa varten ja orkesteria johtaa Erkki Lasonpalo” Sipe Santapukki kertoo tiedotteessa.

Konsertin pääsyliput tulevat myyntiin 3. marraskuuta. Ennakkomyynti hoidetaan Lippupisteen myyntikanavissa. Lippujen hinnat ovat mallia 59,90–109,90 euroa.

Lisää luettavaa