Artisti: Apulanta

Toni Wirtasen ja Dilemman yhteissingle on julki – miten Apulanta-johtaja pärjää hiphop-puolella?

Eilen sitten saatiin se aiemmin uutisoitu Toni Wirtasen ja Dilemman yhteinen biisi julki. Toivo on kappaleen nimi, ja tuotoksen musiikkivideon voi katsoa saman tien yläpuolelta. Vähän ilmeisesti aikaistivat aikataulua, kun alun perin oli puhe, että kappale kuultaisiin vasta nyt perjantaina. Mutta käy se näinkin!

Toni Wirtanen yllättävään yhteistyöhön – pian kuullaan hiphopia ja nu metalia yhdistelevä uutuusbiisi

Kappas, tällaistakin on tiedossa näin vuoden aluksi! Kun Apulannan Sipe Santapukki puuhasi viime vuonna parinkin sooloprojektin kimpussa, on myös Toni Wirtanen päättänyt kokeilla jotain vähän erilaista Apulanta-hommien sivussa. Tiedote kertoo, että Wirtanen julkaisee tällä viikolla uuden singlen räppäri Dilemman kanssa.

Sipe ja Sipelius – Apulanta-rumpalilta sekä soololevy että sinfonia

Vuonna 2002 ilmestyi Apulanta-rumpali Simo ”Sipe” Santapukin soolodebyytti, jolla Sipen hienoihin kappaleisiin ääntään lainasivat muun muassa Gösta Sundqvist, Anna Eriksson ja Tommi Liimatta. Levy saa jatkoa 18 vuotta myöhemmin, sillä vuoden 2020 alussa ilmestyy työnimellä Sipe 2 kulkeva soololevy, ja taas luvassa on tähtivieraita. Ensimmäinen single Kuu-ukko ilmestyy 25.10. ja siinä kuullaan Pepe Willbergin ääntä. 
– Tein soololevyn tekstit yhdessä Tommi Liimatan kanssa ja ne muodostavat tarinallisen kokonaisuuden, kertoo Santapukki…