Steel Panther Saunaan, Pellavarock pitää välivuoden

Losangelesilainen Steel Panther vahvistaa Tampereella 10.-12.6. järjestettävän Sauna Open Airin esiintyjäkaartia. Glamrockia parodioivana orkesterina aloittanut (ja jatkanut) Steel Panther on saanut muun muassa Best Tribute Band In The Universe -palkinnon.

Kyseessä on Steel Pantherin ensimmäinen visiitti Suomeen. Bändin show nähdään torstaina 10. kesäkuuta, jolloin festareilla esiintyvät myös muun muassa Kiss ja The 69 Eyes.

Lammilla perinteisesti juhlittua raskaan rockin tapahtumaa Pellavarockia ei puolestaan järjestetä lainkaan, mutta festari aikoo palata tapahtumakartalle vuonna 2011. Pellavarockin työryhmä joutui tekemään ikävän ratkaisun ”erinäisistä syistä ja käytännössä pakon edessä”.

Perinteinen kesän päätös Lammin Untulanrannassa keräsi viime vuonna ennätysyleisönsä, kun lavalle nousivat kotimaisista orkestereista mm. Amorphis sekä Viikate ja ulkomaan elävistä esimerkiksi irlantilainen Primordial. Aiemmin Pellavarockissa ovat esiintyneet mm. ruotsalaiset Bloodbath, Entombed ja The Haunted, sekä lukuisat ja taas lukuisat kotimaan kärkinimet.