Strippaa mulle taas, kehottaa Jonna Tervomaa – uusi single muistuttaa, että vakava ihmissuhde voi olla myös kevyt

1.3.2024 11:14

Viime vuonna niin synttäreitään, 40-vuotista laulajanuraansa kuin debyyttialbuminsa 25-vuotisjuhlia viettänyt Jonna Tervomaa julkaisee jälleen uutta musiikkia. Tervomaa julkaisi tänään toisen singlen syksyllä ilmestyvältä uudelta albumiltaan. Strippaa mulle taas syntyi yhteistyössä Knipin kanssa.

“Mulle on kerääntynyt albumillinen avoimia poppikappaleita joita tuntuu ihanalta alkaa julkaista. Tämän biisin heitin Knipille, joka kosketti sitä omalla nuottikynällään onnistuneesti. Ollaan vahvasti mun omalla muotokielialueella, ja omaa rock-taustaa en halua tietenkään koskaan poispyyhkiä. Biisin tekstisssä kerrotaan hommien lähtevän joskus hallitsemattomaan liukuun kovastakin tahtotilasta huolimatta. Liu’utaan eri suuntiin ja etäännyttävän kauas läheisestä ihmisestä. Ilo, hauskuus ja keveys on taikasanoja. Jos joku strippaa sulle jo eteisessä, tiedät, että suhun luotetaan ja että vakava ihmissuhde voi olla myös kevyt. Ja kevyt ihmissuhde voi olla myös vakava”, Tervomaa kertoo tiedotteessa.

Kuuntele biisi alempaa. Tervomaan voi nähdä seuraavan kerran keikalla 14.6. Helsingin G Livelabissa ja 28.6. Tampereen G Livelabissa.

Lisää luettavaa