Suomeen saapuva metallitähti: väsynyt, vanha ja katkera ukkopaha?

20.7.2014 20:44

Jalometalli-festivaalin mainion kattauksen kruununa keikkuva King Diamond on ajautunut pahaan riitaan 19 vuotta yhtyeessä soittaneen Hal Patinon kanssa.

Sanasota on kestänyt vasta pari päivää, mutta säilä on heilunut jo oikein kunnolla. Kaikki alkoi, kun King Diamond antoi yllättäen potkut basistille, vihjaten muun muassa muusikon huumeongelmasta. Lue bändin pääjehun tiedonanto täällä.

Patino ilmoitti saman tien, ettei hän saanut potkuja vaan lähti yhtyeestä omasta tahdostaan, saatuaan ”naurettavan pienen palkkatarjouksen tulevista keikoista”. Patinon kirjoitus löytyy täältä.

No, eihän King Diamond puolestaan ollut lainkaan tyytyväinen tähän entisen basistinsa tiedonantoon. Kingin mukaan Patinon kertomukset ovat suorastaan äärimmäisen pateettisia valheita. King Diamondin oma näkemys totuudesta löytyy täältä

Ei liene kovin iso yllätys, että Patino on puolestaan päättänyt kommentoida laulajan raskaita väitteitä – omien sanomistensa mukaan viimeistä kertaa. Patino luokittelee entisen pomonsa ”vanhaksi, väsyneeksi ja katkeraksi” ja tätä tarinaa löytyy täältä.

Kingin vastausta odotellessa…

Lisää luettavaa