Suru-uutisia: Anal Cuntin Josh Martin on kuollut – kitaristi menehtyi tapaturmaisesti vain 45-vuotiaana

Martin kuvassa vasemmalla.

Surkeilla uutisilla lähtee tämä keskiviikko käyntiin. Useat medialähteet kertovat, että grindcore-yhtye Anal Cuntin viimeiseen kokoonpanoon kuulunut kitaristi Josh Martin on kuollut. Onnettomuudesta uutisoitiin ensin WPRI-kanavan uutisissa, ja Vanyaland-julkaisu yksilöi myöhemmin onnettomuuden uhrin Martiniksi. Pitchfork varmisti myöhemmin tiedon Martinin nykyisen yhtyeen Failure Clinicin edustajalta.

45-vuotiaana menehtyneen Martinin viimeiset hetket olivat dramaattiset: poliisin mukaan Martin ”pelleili ostoskeskuksen liukuportaissa ja liukui portaiden kaidetta pitkin”, kun mies kaatui, putosi pitkän matkan alapuolella oleviin pöytiin ja löi päänsä. Martin menehtyi myöhemmin sairaalassa. Poliisi ei epäile tapauksessa rikosta. Onnettomuus tapahtui Providence Placen ostoskeskuksessa Providencen kaupungissa Rhode Islandissa.

Martin soitti Anal Cuntissa vuosina 1997–2001 ja 2006–11. Yhtye lopetti toimintansa vuonna 2011, kun sen johtohahmo Seth Putnam kuoli sydänkohtaukseen. Anal Cunt tunnettiin räävittömyydestään ja poliittisesta epäkorrektiudestaan: orkesterin tunnettuja kappaleita olivat muun muassa Hitler Was a Sensitive Man, I Paid J Howell to Rape You ja I Lit Your Baby on Fire.