Tampereen Saarihelvetti julkisti kovan luokan esiintyjiä: Moonspell, Rotting Christ, Decapitated…

9.12.2022 12:10

Päivän ensimmäisestä festivaaliteknisestä tiedoksiannosta vastaa Tampereen Saarihelvetti, joka esittelee ensimmäiset kiinnityksensä. Tapahtuma onkin saanut listoilleen aika asiallisia nimiä, jotka epäilemättä kiinnittävät useammankin raskaan musiikin ystävän huomion. Siispä kuulolle kaikki metallifanit!

Pyhäjärven Viikinsaareen saapuvat pääesiintyjäosastolle sellaiset alansa taiturit kuin Moonspell, Rotting Christ ja Decapitated. Kovia nimiä, ja keskenään ilahduttavasti erilaisia bändejä. Mitä suomalaisiin kokoonpanoihin tulee, paikalla ovat ainakin Kaunis Kuolematon, Rotten Sound, Stoned Statues ja Vorna.

”Moonspell, Decapitated ja Rotting Christ ovat jokainen lajinsa legendoja ja yhä äärimmäisen iskukykyisiä bändejä. Kotimaisissa yhtyeissä Saarihelvetti tarjoaa jälleen tuoreutta ja kokemusta hyvässä tasapainossa. Esimerkiksi Rotten Soundin grindcore irvistää yhtä ilkeästi kuin 30 vuotta sitten ja Stones Statues heittää kuulijan vaihtoehtometallin melodiseen, raikkaaseen päätyyn”, promoottori Rafferty intoilee tiedotteessa.

Ohjelmalisäyksiä on tulossa vielä kevään mittaan lisää. Saarihelvetti juhlitaan 4.–5. elokuuta 2023. Kahden päivän lippujen hinnat huitelevat 99,50 euron tienoilla. Ennakkomyynnin hoitaa Lippupiste. Saarihelvetti-meininkiä pääsee ihmettelemään myös etuajassa 5. tammikuuta, kun Tampereen Tullikamarilla esiintyvät Finntroll, Fear of Domination, Brymir, Atlas, Mors Subita ja Detset.

Lisää luettavaa