Tänään alkavan Weekend-festarin vaikeudet jatkuvat – Korvaavaksi pääesiintyjäksi buukatun duon toinen puoli ei pääse paikalle

Rae Sremmurd -duo eli Swae Lee ja Slim Jxmmi.
Image Press Agency / NurPhoto / Shutterstock / All Over Press

Järjestäjät tiedottavat muistakin viime hetken muutoksista.

Tänään (1.7.) alkava Weekend-festivaali on ollut alkuviikon otsikoissa isojen viime hetken ohjelmamuutosten johdosta. Viime viikonloppuna selvisi, että tälle päivälle pääesiintyjäksi buukattu Post Malone ei saavukaan Suomeen ja järjestäjät perustelivat peruuntumista ”logistiikkahaasteilla”. Samalla tiedotettiin myös dj Rezzin sekä hiphop-duo A1 X J1:n peruuntumisista.

Festivaalin vaikeudet eivät kuitenkaan loppuneet tähän, sillä nyt järjestäjät tiedottavat, että Post Malonen tilalle tämän illan korvaavaksi pääesiintyjäksi kiinnitetystä yhdysvaltalaisen rap-duo Rae Sremmurdista, jonka muodostavat Swae Lee ja Slim Jxmmi, paikalle saapuukin vain toinen osapuoli.

”Odottamattomien matkustusongelmien vuoksi Jxmmi ei pääse Swaen mukaan Weekend Festivalille. Swae on valmiina ottamaan lavan haltuun suurimmilla Rae Sremmurd -hiteillä”, duo tiedotti.

Eikä tämä ollut ainoa viime hetken ohjelmamuutos. Indie pop -artisti Boy Pablo on joutunut perumaan esiintymisensä sairauden vuoksi. Lisäksi nyt on vahvistunut, että viime viikolla ampumavälikohtauksen uhriksi joutunut räppäri Lil Tjay ei pysty esiintymään Weekendissä.

Boy Pablon korvaajaksi on kiinnitetty Kuumaa. A1 X J1:n korvaa puolestaan Yeboyah. Sunnuntaiksi buukatun Lil Tjayn korvaajasta tiedotetaan järjestäjien mukaan mahdollisimman pian.

Weekend järjestetään Hämeenlinnassa Kantolan tapahtumapuistossa. Festivaali alkaa tänään jä päättyy sunnuntai-iltana.