Thrash metal -veteraani Dark Angelin kitaristi Jim Durkin on kuollut

11.3.2023 13:06

Los Angelesissa vuonna 1981 perustetussa Dark Angelissa vuodet 1983-1989 ja 2013-2023 soittanut kitaristi Jim Durkin on kuollut. 58-vuotiaan muusikon kuoleman vahvistaa hänen vaimonsa Annie. Durkinin kuolinsyy ei ole tiedossa, mutta hän oli ollut sivussa yhtyeen viimeaikaisilta keikoilta.

”Raskain sydämin haluan kertoa kaikille, että elämäni rakkaus, paras ystäväni ja aviomieheni Jimmy menehtyi keskiviikkoaamuna”, Annie kirjoittaa. ”Hän ei ollut yksin, sillä olin muutaman läheisen ystävän kanssa hänen kanssaan loppuun asti. Häntä tullaan kaipaamaan, eikä kukaan tule ikinä korvaamaan häntä kohtaan tuntemaani rakkautta.”

Dark Angelin lisäksi Durkin vaikutti myös Dreams of Damnationissa, Pagan War Machinessa ja Ruthlessissa. Kitaristi kuului myös Dark Angelia edeltäneeseen Shellshock-kokoonpanoon.

Suru-uutisen saapuessa Dark Angel oli parhaillaan työstämässä uutta studioalbumia. Yhtye on lisäksi julkistanut tulevia keikkoja vuoden 1986 Darkness Descends -albuminsa tiimoilta. Jää nähtäväksi, kuinka Durkinin menetys tulee vaikuttamaan kokoonpanon tulevaisuudensuunnitelmiin.

Lisää luettavaa