Timo Rautiainen & Neljäs sektori: Single kuultavissa

20.4.2012 14:06

Timo Rautiainen palaa syksyllä "kehiin" uuden Neljäs sektori -yhtyeensä kanssa, kun ryhmän debyyttilevy saapuu kauppojen hyllyille ja digitaalikauppapaikkojen arkistoihin. Albumilta lohkaistu ensimmäinen single on kuitenkin jo nyt kuultavissa.

Timo Rautiainen palaa syksyllä "kehiin" uuden Neljäs sektori -yhtyeensä kanssa, kun ryhmän debyyttilevy saapuu kauppojen hyllyille ja digitaalikauppapaikkojen arkistoihin. Albumilta lohkaistu ensimmäinen single on kuitenkin jo nyt kuultavissa. Vastavirtaan soi täällä.

Rautiaisen edellinen yhtyeen Trio Niskalaukauksen ystävät ovat taatusti vähintään kohtalaisen innoissaan, sillä Vastavirtaan soi jonkin verran "Niskiksen hengessä".

– Se, että tämä uusi bändi sai "oman nimen", johtuu yksinkertaisesti siitä, että pelkällä allekirjoittaneen nimellä keikkailu aiheutti yleisössä jonkin verran sekaannusta. Keikkamainoksessa on saattanut lukea pelkästään Timo Rautiainen, mutta olen silti ilmestynyt keikalla yhtyeen kanssa esittäen soololevyjen biisejä. Toisinaan taas olen tullut paikalle yksin soolona ja soittanut aivan jotakin muita kappaleita, Rautiainen kertoo.

– Neljännen sektorin kanssa vedetään sellaisia biisejä, jotka tuntuvat sopivan juuri tälle ryhmälle. Ne erikoisemmat "mandoliinibiisit" jäävät siis odottamaan tulevia aikoja!

Rautiaisen johtamassa porukassa soittavat tuottaja/basisti Valtteri Tynkkynen, kitaristit Peter Engberg ja Jarkko Petosalmi sekä rumpali Jussi Nikula.

Lisää luettavaa