Toivoa on aina olemassa, vaikka se joskus täytyykin kaivaa hieman syvemmältä – Aino & Hajonneet julkaisi uuden Viimeiseen iltaan -singlen videoineen

Kyseessä on ensimmäinen näyte tulevalta Enemmän kuin mitään muuta -pitkäsoitolta.
10.5.2024 14:35

Melodista punk rockia ja voimapoppia soittava Aino & Hajonneet julkaisee syksyllä kolmannen levynsä Enemmän kuin mitään muuta Svart Recordsin kautta. Tänään levyltä on julkaistu ensimmäisenä näytteenä Viimeiseen iltaan, jonka videon voit katsoa ylempää.

”Nykyisin tuntuu sille, että ihmiset etääntyvät toisistaan ja jokainen kaataa omaa pahaa oloa toistensa niskaan. Kuitenkin kaiken tämän sekoilun ja ahdistuksen keskellä me halutessamme pystymme auttamaan toinen toisiamme jaksamaan. Olemme Hajonneiden kanssa taipuvaisia yhdistelemään kipeitä aiheita meille ominaiseen hulluun energiaan. Se tulee meiltä aika luonnostaan ja albumin ensimmäisessä singlessä alleviivaa asian”, kommentoi laulaja Aino Laakso.

”Hyvä rocklevy potkii päin näköä, koskettaa, rönsyilee, puhuttelee, kaahaa mutkissa, pakottaa liikkumaan ja saa laulamaan messissä samaan aikaan. Sen on myös oltava samaan aikaan monipuolinen, dynaaminen ja tarttuva. Tällä albumilla me pääsimme lähemmäs sitä kuin kertaakaan aiemmin”, lisää kitaristi ja pääasiallinen säveltäjä Petri Sinkkonen.

Lisää luettavaa