Trumpin desinfiointiainehöpinät saavat kannatusta: ”Mehän olemme vetäneet sitä kamaa iät ja ajat”

Larry Marano / Shutterstock / AOP

Donald Trumpin tiedotustilaisuus saattoi maailman viime viikolla suureen hämmennyksen tilaan: pohtiko Yhdysvaltain presidentti todella ääneen, voisiko ihmisiin ruiskutettavasta desinfiointiaineesta olla apua koronaviruksen torjumisessa? Siltä se ainakin pahasti kuulosti. Merkilliseksi on tämä maailma mennyt.

Yksi taho ainakin otti Trumpin pähkäilyt avosylin vastaan ja kannustaa kaikkia kokeilemaan pikimmiten valkaisuaineen nauttimista – juomalla, piikittämällä tai miten vain parhaaksi katsoo. Kaikki käy, kehuu Gwar-hirviöyhtyeen rumpali Jizmak Da Gusha Twitterissä julkaistussa tiedoksiannnossaan.

”On hienoa, että presidenttimme on ilmoittanut, että on ok käyttää valkaisuainetta lääkkeenä. Gwar on tietysti vetänyt sitä kamaa jo iät ja ajat, se on ihan parasta”, rumpali kertoo.

”Voit vetää sitä henkeen, se on hauskaa. Tai voit yrittää polttaa sitä, tykittää sitä suoneen… Juominen on kuitenkin paras tapa. Niin itselläni on tapana tehdä, pistät vain ainetta pulloon ja alat nauttia.”

Ehdottomasti kuulemisen arvoinen asiantuntijalausunto! Lisättäköön tähän nyt disclaimerina, että Gwar huumoriyhtye, jonka sanomisiin ei kannata suhtautua vakavasti ja tämäkin tempaus on tarkoitettu ilkikuriseksi huumoriksi. Bändi ei kenties yllä aivan yhtä hienostuneseen sarkasmiin kuin presidentti Trump tiedotustilaisuudessaan, mutta yritys on kova!