”Tulee ruoskaa, kipu kiihottaa”, lupaa Erika Vikman – Käärijä ja Vikman julkaisevat yhteisen biisin

7.2.2024 09:33

Nyt kantautuu julkaisurintamalta sellaisia uutisia, että kotimaisen popkentän kovanaamat Käärijä ja Erika Vikman julkaisevat yhteisen kappaleen. Biisi on nimeltään Ruoska, ja se tulee julki tämän viikon perjantaina 9. helmikuuta. Biisin on tehnyt sama tekijätiimi, joka vastasi aikanaan myö Käärijän Cha Cha Chasta.

Kappaleen julkaisuajankohta on tietysti sikäli sopiva, että se tulee julki aivan Uuden musiikin kilpailun finaalin alla. UMK oli Käärijälle viime vuonna ponnahduslauta koko kansan artistiksi, ja nyt menestystarinalle haetaan jatkoa samassa yhteydessä. Käärijä ja Vikman myös esiintyvät UMK:n finaalilähetyksessä Tampereen Nokia-areenalla 10. helmikuuta.

”Pitkä haaveilu on ohi kun pääsen julkaisemaan biisin Erika Vikmanin kanssa. Kaksi kreisiä persoonaa kun lyödään yhteen, niin lopputulos on jotain älytöntä ja sen kuulee Ruoskasta. Toivottavasti ihmiset saavat tästä kopin ja vaikkei saisikaan, niin minä olen todella ylpeä tästä teoksesta”, Käärijä kommentoi tiedotteessa.

”On suuri kunnia julkaista yhteisbiisi Suomen kreiseimmän ja kuumimman miesartistin kanssa. Elämä on kuin ruoska, joka ajaa meidät hulluksi mutta samalla saa meidät rakastamaan itseään. Tulee ruoskaa, kipu kiihottaa”, Vikman jatkaa.

Perjantaina tuo sitten kuullaan! Käärijä nähdään keväällä isommalla keikalla 4. toukokuuta Pasila Böle Arena & Clubilla. Tapahtumaa on laajennetty nyt niin, että sen alkupuolelle on lisätty perheille suunnattu noin tunnin mittainen päivätapahtuma. Päivätapahtuman lipunmyynti alkaa perjantaina 9. helmikuuta Lippupisteessä, hinnat ovat alkaen 37,90 €.

Lisää luettavaa