Tuleva Bob Marley -elämäkertaelokuva löysi pääosanesittäjän – näytellyt aiemmin muun muassa Malcolm X:ää

13.2.2022 16:40

Reggae-legenda Bob Marleystä kertova elämäkertaelokuva on löytänyt nimiroolin esittäjän, uutisoi Rolling Stone.

Marleyn saappaisiin astuu Kingsley Ben-Adir, joka on aiemmin esittänyt muun muassa ihmisoikeusaktivisti Malcolm X:ää One Night in Miami -elokuvassa sekä näytellyt suositussa Peaky Blinders -sarjassa.

Rooliin etsittiin oikeaa näyttelijää vuoden päivät. Projektia luotsaa Reinaldo Marcus Green, joka vastikään pokkasi muun muassa parhaan elokuvan Oscar-ehdokkuuden King Richard: Williamsien tarina -rainallaan. Muuta Marley-elokuvasta ei sitten tiedetäkään, sillä sen nimi, juoni tai muut näyttelijät ovat hämärän peitossa.

Elokuvalla on kuitenkin Marleyn perheen siunaus.

”Bob Marleyn musiikki elää meissä kaikissa. Hänen sanoituksensa ylittävät maanosat, värit, uskonnot ja sukupolvet”, Green kommentoi. ”Se parantaa. Se taistelee. Se vuotaa verta rakkauden ja totuuden puolesta. On todellinen kunnia ja etuoikeus työskennellä Ziggyn ja Marleyn perheen sekä Paramount Picturesin kanssa tuodaksemme hänen tarinansa eloon. Yleisöt haluavat tuntea oikean Bobin, ihmisen ja legendan. Luotan tämän elokuvan auttavan meitä ymmärtämään hänen matkaansa, musiikkiaan, ja jatkaa hänen soihtunsa kantamista nöyryydellä, ylväästi sekä ennen kaikkea rakkaudella.”

Lisää luettavaa