Tulevan viikonlopun PopPaavali-tapahtuma on peruttu – ”Raskas päätös, mutta tässä tilanteessa se tuntuu ainoalta oikealta ratkaisulta”

PopPaavali siirtyy ensi vuoden kesäkuuhun.
17.8.2020 09:15

Helsingin Paavalinkirkon pihalla oli tarkoitus järjestää tulevana viikonloppuna eli 21.-23.8. PopPaavali-tapahtuma, jonka esiintyjäkaartiin kuuluivat Mikko Joensuu, Lasten Hautausmaa, Pelle Miljoona United, Wasted, Mary Ann Hawkins, Pietarin Spektaakkeli, The Valkyrians sekä dj:t Njetche K, Pastori Kanalan Pyhäkoulu, Tokemon ja Lord Fatty. PopPaavali oli tarkoitus järjestää mahdollisimman turvallisesti epidemiasta huolimatta, mutta viime viikkoina heikentynyt koronatilanne johti loppumetreillä päätökseen koko tapahtuman perumisesta.

”Haluamme kantaa kortemme kekoon epidemian taltuttamiseksi. PopPaavalin peruminen on raskas päätös, mutta tässä tilanteessa se tuntuu ainoalta oikealta ratkaisulta”, toteaa kirkkoherra Kari Kanala.

PopPaavali pyritään järjestämään kesäkuun alussa 2021. Tavoitteena on järjestää tapahtuma mahdollisimman samalla eesiintyjäkaartilla, joka oli kiinnitetty tämän vuoden peruuntuneeseen tapahtumaan.

Lisää luettavaa