Tulevana kesänä avioliiton satamaan voi purjehtia hevin pauhatessa – Tuska-festivaali ja Karhu etsivät heittäytymiskykyistä avioparia

6.4.2024 21:36

Tulevana kesänä Tuskassa pääsee moshpitin lisäksi astumaan myös avioliiton satamaan. Tapahtuman pääyhteistyökumppani Karhu nimittäin järjestää vihkimisseremonian festivaalialueelle nousevaan Karhu Kotakylään kuuluvassa Karhu Kappelissa. Hääparihaku on nyt käynnissä ja jatkuu 2.5. asti.

Häitä vietetään raskaan musiikin tahdittamana Tuskan avauspäivänä, perjantaina 28. kesäkuuta.

“Etsimme pariskuntaa, jolla on tunteen paloa ja heittäytymiskykyä astella avioon festariväen keskellä kesän kovimmissa metallipidoissa. Kiinnostava rakkaustarina ja Tuskaan liittyvät yhteiset muistot vaikkapa oluen äärellä ovat toki plussaa“, kertoo Elli Karppinen, Karhun Senior Brand Manager Sinebrychoffilta.

”Tuska-kansan mustanpuhuvan ja jurohkon kuoren alla sykkii ainutlaatuinen aitous ja lämpö. Tiedän monia romansseja, joiden synnyssä festivaalilla on ollut tärkeä rooli, joten mikäs sen parempaa kuin päästä juhlistamaan Tuskassa rakkautta yhdessä Karhun kanssa”, kuvailee Tuskan festivaalijjohtaja Eeka Mäkynen.

Hääparille on luvassa muun muassa kolmen päivän VIP-liput Tuskaan, hääseremonian jälkeiset pienimuotoiset juhlallisuudet kippistelyineen ja kakkutarjoiluineen sekä hääkuvaukset. Lisäksi hääparin läheiset saavat päiväliput perjantaille. Lisätiedot ja hakuehdot löytyvät täältä.

Huomionarvoista on myös, että pääyhteistyökumppanuuden myötä Tuskan päälava on nimetty uudelleen Karhu Main Stageksi.

Tuska 2024 -kekkereitä vietetään Helsingin Suvilahdessa juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna 28.–30.6.

Lisää luettavaa