Tuohimaa synkistelee kappaleella, joka on odottanut julkaisua yli 10 vuotta – Ensinäytössä Suiston upea video

Äärettömän komean videon on ohjannut Vesa Ranta.
18.6.2020 10:33

Charonista, For My Painista ja Embrazesta tutun Lauri Tuohimaan trio synkistelee kohti juhannusta raskassoutuisella tänään julkaistulla Suisto-singlellä, joka syntyi jo vuonna 2009. Kappaleen sanoituksen päähenkilö on yksi niistä monista, joka ei saa, ei osaa hakea tai ei löydä apua elämänsä umpikujaan vaan näkee ainoana mahdollisuutena sen kaikkein pahimman ratkaisun. Vaikka kappaleella onkin jo ikää, on sen sanoma edelleen ajankohtainen.

”Ihmiset voivat koko ajan huonommin tämän päivän maailmassa ja tämä on yhden loppuun ajetun ihmisen tarina. Musiikillisesti tässä ollaan kiinni suomalaisessa melankoliassa ja mollisävelmissä eli siellä meidän syvissä juurissamme, pohjoisen ikiroudassa”, Tuohimaa toteaa.

Kappaleelle on tehty myös todella komea video, jonka on ohjannut itsekin synkkyydestä jotain tietävä Vesa Ranta. Soundissa ensiesityksensä saavan videon pariin pääset tuosta yläpuolelta.

Uuden singlejulkaisun kunniaksi Tuohimaa avaa tänään (18.6.) myös treenikämppänsä ovet livestriimikeikan merkeissä. Suora lähetys Oulusta alkaa kello 20.

Lisää luettavaa