Tuska julkaisi pitkän rivin uusia kiinnityksiä: Gojira lauantain pääesiintyjäksi, Crowbar, Hallatar ja paljon muuta kaikenlaista

28.2.2018 12:00

Tuska Open Airin ohjelma on tulevan kesän osalta taas askeleen verran valmiimpi. 29.6.–1.7. järjestettävä festivaali tiedottaa, että tämänkertaisen lauantaipäivän pääesiintyjänä nähdään ranskalainen Gojira, ja paljon muutakin jännittävää on saatu hommatuksi Suvilahteen.

Uusia artistikiinnityksiä ovat Hallatar, Crowbar, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Mokoma, Grave Pleasures, Bombus, Lauri Porra Flyover Ensemble, Tyrantti, Hard Action, Arion, Foreseen, Red Death, Baest ja Temple Balls. Erityisesti Crowbarin saapuminen ilahduttanee vanhan koulukunnan jyystön ystäviä, ja onhan tuossa pitkä rivi omilla aloillaan ansioituneita kotimaisia kokoonpanoja. Hyvä! Vaan miksi Lauri Porran jazzahtava kokoonpano on kiinnitetty metallitapahtumaan?

Tuskan aiemmin varmistuneita esiintyjiä ovat muun muassa Body Count, Dead Cross, Meshuggah, Tribulation, Kreator, Europe, Parkway Drive, Emperor ja At the Gates. Ohjelmaan on luvassa vielä muutamia lisäyksiä. Tapahtuman liput ovat myynnissä Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippupisteessä hintaan 79–129 euroa.

Lisää luettavaa