Tuska julkisti uusia esiintyjiä – tässäpä varsin iloisia uutisia vanhan liiton metalliväelle

14.2.2024 09:00

Tuska-festivaali on saanut ohjelmansa valmiiksi. Tapahtuma julkisti juuri seitsemän uutta esiintyjää, ja näiden myötä tapahtuma on täyteen buukattu. Viimeiseen julkistuspakettiin saatiinkin varsin painava nimi kaukaa suuresta maailmasta, hyvä!

Nyt nimittäin on niin, että Kerry King tuo uuden yhtyeensä Helsinkiin. Kaljupäinen kitaristisuuruus käynnistelee innolla Slayerin jälkeistä uraansa, ja Suvilahdessa saadaan kuulla, millaista jälkeä King, Paul Bostaph, Phil Demmel, Kyle Sanders ja Mark Osegueda saavat lavalla aikaiseksi. Kingin albumi From Hell I Rise tulee julki sopivasti 17. toukokuuta, eli Tuskassa saadaan varmasti kuulla sitten tämän levyn antia sekä valikoituja Slayer-biisejä päälle.

Muita uusia esiintyjiä ovat kotimaiset Kaunis Kuolematon, The Abbey, Suotana, Malformed sekä Shereign. Tuskan aiemmin julkistettuja bändejä ovat muun muassa Pendulum, Dimmu Borgir, Bring Me The Horizon, Amorphis, Stam1na, Tarot, Parkway Drive, Opeth ja Bad Omens.

Tuskan liput ovat myynnissä Tiketissä, Ticketmasterissa ja Lippupisteessä. Hinnat ovat tällä hetkellä mallia 139–229 euroa. Festivaalin ikäraja on 18 vuotta.

Lisää luettavaa