Tuskan ensimmäiset kiinnitykset julki: Parkway Drive, Arch Enemy ja pitkä rivi muita ulko- ja kotimaisia bändejä Suvilahteen

Monenmoista menijää on taas liikkeellä.
25.10.2017 12:01

Tästä se lähtee, arvon yleisö! Seuraavan festarikesän odotus käynnistyy Tuska Open Airin tiedotteen myötä, kun Helsingin suurin ja kaunein metallitapahtuma julkisti ensimmäiset esiintyjänsä. Ja sinnehän tulee taas kaikenlaista.

Kookkaimpina niminä mainitaan australialainen metalcoreorkesteri Parkway Drive sekä Ruotsin melodeath-suuruus Arch Enemy. Näiden lisäksi ulkomaiden ihmeitä edustavat moninkertainen Tuska-veteraani Ihsahn ja iki-ihana raskaan rockin taitaja Clutch. Ensimmäiset suomalaiset kiinnitykset ovat puolestaan pitkän linjan puurtaja Moonsorrow sekä vasta alkutaipaleella oleva Beast in Black.

Ainakin on tarjolla monipuolinen bändikirjo heti kättelyssä. Tuskan ”early crow” -liput ovat nyt myynnissä Tiketin, Ticketmasterin ja Lippupisteen kanavissa hintaan 119 € ja siitä ylöspäin. Early Crow -liput ovat myynnissä nyt ilmoitetulla hinnalla kuluvan vuoden loppuun tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Muut liput tulevat myyntiin sitten joskus.

Lisää luettavaa