Artisti: Arch Enemy

Torille! Arch Enemyn Alissa White-Gluz nimeää suosikkinaislaulajansa, ja Suomi mainittu

Suomalaiset naiset ovat kovia esittämään metallimusiikkia, ja tämän on huomannut myös Arch Enemyn Alissa White-Gluz. Kanadalaislaulaja ennätti mukaan Sobre la Dosis -podcastin haastatteluun ja vastasi pikantisti kolmeen toimittajan laatimaan kysymykseen. Yksi näistä koski White-Gluzin suosikkinaislaulajia, ja armoitetun murisijan vastaus ilahduttanee suomalaisia raskaan rockin ystäviä.

Arch Enemy jatkaa uuden albumin esittelyä – vuorossa väkevä Handshake With Hell

Melodinen death metal -suuruus Arch Enemy julkaisee Deceivers-studioalbumin heinäkuun lopulla. Levyltä on nyt lohkaistu todelliselta hitiltä kuulostava single Handshake With Hell, ja sen pariin pääsee tuossa yläpuolella.

Millaista on kiertää Guns N’ Rosesin, Rainbow’n tai System of a Downin kanssa? Suomalaiset keikka-ammattilaiset kertovat

Suomalainen musiikkivienti on saavuttanut mittavaa menestystä koko vuosituhannen ajan. Samalla kun kirkkaat parrasvalot ovat kohdistuneet Nightwishiin, HIMiin, Children Of Bodomiin ja moneen muuhun, täkäläiset maailmallakin arvostetut valo- ja äänialan huippuammattilaiset ovat saaneet tehdä reissutöitä kaikessa rauhassa. Tässä tarinassa kansainvälisestä matkastaan kertovat Anne Weckström, Paavo Kurkela, Ari Arvola ja Pasi Hara. Heidän ammattitaitoonsa ovat vuosien saatossa luottaneet muun muassa Guns N’ Roses, System Of A Down, Tool, Mayhem, Carcass, Ritchie Blackmore’s Rainbow, Arch Enemy ja Sabaton.

Arch Enemy julkaisi uutta musiikkia! ”Fucking perfect”, kuvailee Michael Amott tuoretta biisiä

Näin on tullut uusi Arch Enemy -single keskuuteemme! Lokakuussa yhtye tarjoili fanikuntansa tarkasteltavaksi Deceiver, Deceiver -kappaleen, ja nyt vuoden päätteeksi on vuorossa biisi nimeltä House of Mirrors. Kuuntele alapuolelta ja katso musiikkivideo samaan syssyyn.