Artisti: Arch Enemy

Miten Alissa White-Gluzilta irtoaa aito Queen-klassikko? Arch Enemyn laulaja heittäytyy Freddie Mercuryn tontille

Tässäpä kiintoisa pieni cover-esitys. Arch Enemyn laulaja Alissa White-Gluz ja Testamentin Alex Skolnick päättivät esittää aikansa kuluksi hivenen Queenia, ja esityslistalle valikoitui kaikkien tsemppibiisien äiti We Are the Champions. Esityksestä julkaistiin hiljattain tutunmallinen koronavideo, jonka voi tarkastaa alempaa. Hyvinhän nuo vetävät!

Millaista musiikkia tekee Arch Enemy -laulajan sisko? Alissa White-Gluz vierailee sisarensa albumilla

Kappas, Alissa White-Gluz ei suinkaan ole perheensä ainoa muusikko. Arch Enemyn huutajattarena kunnostautunutta Alissaa voi kuulla nyt huomattavan erilaisella albumilla, kun solisti esiintyy vierailevana tähtenä siskonsa Jasaminen No Joy -projektin uudella levyllä. 21. elokuuta julkaistava Motherhood on No Joyn neljäs pitkäsoitto, ja näin aluksi tuotokselta esitellään Dream Rats -niminen single, jolla Alissakin on mukana.

Hyvin jytisee: saisiko olla tunnin verran tasokasta tallennetta Arch Enemyn festarikeikasta?

Löytyykö almanakasta tunnin verran vapaata? Olisi meinaan tarjolla aika asiallinen livevideo Youtuben kätköistä. Arch Enemy esiintyi viime kesänä Espanja Resurrection Festissä, ja tapahtuma julkaisi nyt kanavallaan komean tallenteen bändin keikasta. Katso yläpuolelta, hyvää menoa kautta linjan!

Arch Enemystä tutut Amottin veljekset puuhaavat vaihteeksi tyystin erilaisen musiikin kimpussa

Kas vain, nyt ovat melodisen death metalin taiturit suunnanneet ihan uusille poluille. Arch Enemyn alkuperäiseen miehistöön kuulunut ja vuonna 2012 yhtyeestä lopullisesti eronnut Chris Amott on jättänyt sähkökitaran nurkkaan ja tehnyt vaihteeksi albumillisen synthwavea – 1980-luvun toimintaelokuvien tapaan pulputtavaa elektronista musiikkia on siis luvassa. Amottin Electric Twilight -levy julkaistiin juuri.