Tuure Kilpeläinen lähtee keväällä erikoiskiertueelle, mukana maanmainio Teho Majamäki

Tuure Kilpeläinen & Kaihon karavaani jättäytyi telakalle viime syyskuussa, mutta Kilpeläinen ei malta jäädä huilimaan. Tiedote kertoo, että Kilpeläinen matkaa kevätkaudella kiertueelle, jonka ohjelmisto on karavaanirundeja spesiaalimpi: laulaja esittää sellaisia lauluja, joita hän on tehnyt paitsi itselleen myös muille artisteille.

”Useat muille tehdyt biisit ovat lähteneet henkilökohtaisesta tilanteesta, olen kirjoittanut ne itselleni, joskus äidilleni tai jollekin läheiselle ihmiselle. Haluan jakaa näitä tarinoita tällä erikoiskiertueella, avata taustoja laulujen synnystä. Esityksessä kuullaan myös aikaisempaa soolotuotantoa sekä uusia, vielä julkaisemattomia biisejä. Jokainen ilta on vähän erilainen, ytimessä ovat tekstit ja läsnäolo”, Kilpeläinen kertoo tiedotteessa.

Mukana kiertueella on äänitaiteilija Teho Majamäki, joka luo esitettäviin lauluihin elokuvallisen maiseman. Majamäki muistetaan muun muassa Ismo Alanko Teholla -keikoista, ja noissa konserteissa mies ylsi suorastaan pistämättömän hienoihin lyömäsoitinsuorituksiin. Soundin verkkotuottaja oli huomattavan vaikuttunut.

Kevään keikat etenevät seuraavanlaisen aikataulun mukaisesti:
22.3. Espoo, Tapiolasali
24.3. Savonlinna, House Of Olaf
25.3. Tuusula, Krapin Paja
26.3. Kouvola, Pato Areena
31.3. Salo, Teatteri Provinssi
1.4. Hyvinkää, Hyvinkää-Sali
2.4. Pori, Kaupunginteatteri
12.4. Kuopio, Kaupunginteatteri
13.4. Raahe. Raahesali
14.4. Vaasa, Ritz
15.4. Mikkeli, Mikaeli
21.4. Oulu, Pohjankartanon Sali
22.4. Rovaniemi, Korundi
23.4. Inari, Sajos
26.4. Helsinki, Aleksanterin Teatteri
29.4. Turku, Teatro
30.4. Tampere, G Livelab