Tuure Kilpeläisen Kaihon Karavaani jää määrittelemättömän pituiselle tauolle – ”Luovan työn edellytys on, että antaa tilaa uudelle”

"Minulle on vähitellen voimistunut olo, että täytyy katsoa mitä muuta täällä voisi tehdä", Kilpeläinen kommentoi.
10.1.2022 14:59

Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani jää tulevana syksynä määrittelemättömän pituiselle tauolle. Kilpeläinen ilmoitti asiasta tänään sosiaalisessa mediassa. Yhtye tekee (jos koronatilanne ja rajoitukset sallivat) keväällä konserttisalikiertueen ja kesällä festarikeikkoja, mutta sen jälkeen toiminta lakkaa. Asiaan ei Kilpeläisen mukaan liity mitään draamaa tai riitaa, vaan taustalla on hänessä herännyt halu kokeilla jotain uutta.

”Karavaanin taival on kestänyt yhtäjaksoisena nyt reilut 12 vuotta. Tämä aika on ollut omassa elämässäni täysin mullistavaa ja arvokasta. Olen kasvanut esiintyväksi muusikoksi ja artistiksi tässä ryhmässä, ilman Karavaanin jäbiä se ei olisi tällä tavoin tapahtunut. Olemme saaneet tehdä satamäärin hienoja keikkoja ja luovia studiosessioita. Karavaani on ollut tiivis veljesporukka, matkan varrella olemme jakaneet kaikkea sitä mitä tie on tuonut eteen”, Kilpeläinen kirjoittaa.

”Minulle on vähitellen voimistunut olo, että täytyy katsoa mitä muuta täällä voisi tehdä. Luovan työn edellytys on, että antaa tilaa uudelle. Muutos on tässä kohdassa oikealta tuntuva ratkaisu, vaikka se pelottaa ja joka toinen päivä aiheuttaa sietämätöntä haikeutta. Nämä jäbät ovat minulle rakkaita ja meillä on edelleen hauskaa yhdessä. En haluaisi joutua erilleen heistä mutta täytyy etsiä lähdettä, jossa on mahdollisesti jotain uutta.”

”Musiikkia, kirjoittamista, maalaamista… en tiedä vielä tarkkaan mitä se on. Ensin täytyy putsata pöytä, ennen kuin uutta alkaa virrata.”

Kaihon Karavaanin Paluu paratiisiin 2022 -konserttisalikiertue alkaa (näillä näkymin) 9.3. Hyvinkäältä ja päättyy 22.4. Helsinkiin.

 

Lisää luettavaa