Uusi ohjaajan versio Princen tuliseen sooloon huipentuneesta Rock and Roll Hall of Fame -esityksestä julki – Katso video

Ohjaajan versio nostaa Princen entistäkin enemmän esille ja aivan ansaitusti.

Vuonna 2004 Rock and Roll Hall of Famen palkintogaalassa nähtiin ja koettiin jotain todella ainutlaatuista, kun Prince, Tom Petty, Steve Winwood, Jeff Lynne, Dhani Harrison ja kumppanit esittivät henkeäsalpaavan komean version George Harrisonin While My Guitar Gently Weeps -klassikosta. Esitys muistetaan eritoten siitä, miten pimennossa lavan sivussa ollut Prince ottaa yhtäkkiä loppuminuuteilla lavan haltuunsa ja varastaa show’n soittamalla äärimmäisen tulisen ja sielukkaan kitarasoolon. Esitys myös kuvattiin ja sillä on Youtubessa jo yli 100 miljoonaa katselukertaa.

Alkuperäisen taltioinnin ohjannut ja tuottanut Joel Gallen latasi hiljattain Youtubeen uuden itse leikkaamansa version esityksestä. Gallen kertoo muun muassa siistineensä pätkää sekä lisänneensä Princen ruutuaikaa. Ohjaajan uusi versio lisättiin myöhemmin myös Hall of Famen viralliselle Youtube-kanavalle.

”17 vuotta tämän henkeäsalpaavan esityksen jälkeen minulla oli viimein mahdollisuus hieman editoida sitä, koska siinä oli muutamia otoksia, jotka ovat aina häirinneet minua. Hankkiuduin eroon kaikista ristikuvista ja tein niistä selkeitä leikkauksia ja lisäsin paljon lähikuvia Princestä soolon aikana. Mielestäni siitä tuli nyt parempi”, Gallen kommentoi videonsa saatetekstissä.

Eipä lopputulos lopulta hirveästi alkuperäisestä eroa, mutta kyllä tätä esitystä silti kelpaa aina muistella, varsinkin kun Princen soololle on annettu entistäkin enemmän tilaa ja täysin ansaitusti. Katso uusi versio tuosta yläpuolelta.