Artisti: Tom Petty

Vuonna 1987 Eddie Murphy kuuli Tom Pettyn tuoreen biisin – ja raivostui pahanpäiväisesti

Seuraa hivenen historian siipien havinaa ja kurkistus kauas menneisyyteen, kun Tom Petty oli nousemassa uransa huipulle ja Eddie Murphy paistatteli parrasvaloissa Beverly Hillsin kyttä -elokuvien tähtenä. Murphy ja Petty edustavat näin äkkiseltään ajateltuna aika lailla eri maailmoja, mutta niin vain kävi, että Pettyn single Jammin’ Me sai Murphyn haistattelemaan laulajalle median välityksellä.

Matt Sorum äänitti oman versionsa Tom Pettyn ikivihreästä – entinen GNR-rumpali osallistuu kamppailuun koronapandemiaa vastaan

Guns N’ Rosesin ja The Velvet Revolverin rumpalina kunnostautunut Matt Sorum viettää nykyään runsaasti aikaa Brasiliassa. Maan koronavirustilanne ei tunnetusti ole paras mahdollinen, joten Sorum yrittää auttaa parhaansa mukaan. Sorum äänitti oman tulkintansa Tom Pettyn klassisesta I Won’t Back Downista, ja Instagramissa esitellyn version yhteydessä mies pyytää yleisöä tukemaan Brasilian terveysviranomaisia, mikäli vain rahatilanne sen sallii. Kuuntele Petty-esitys alempaa.