Uutta Morrisseylta, Amy Winehouselta ja BRMC:lta

4.11.2008 21:17

Morrissey julkaisee uuden Years Of Refusal -albumin 23. helmikuuta. Kahdentoista biisin kokonaisuuden on tuottanut Jerry Finn. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään I'm Throwing My Arms Around Paris. Singlen bonusraitana kuullaan muun muassa kappale Shame Is The Name, joka on Morrisseyn ja Chrissie Hynden yhteistyötä.

Morrissey julkaisee uuden Years Of Refusal -albumin 23. helmikuuta. Kahdentoista biisin kokonaisuuden on tuottanut Jerry Finn. Levyn ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään I’m Throwing My Arms Around Paris. Singlen bonusraitana kuullaan muun muassa kappale Shame Is The Name, joka on Morrisseyn ja Chrissie Hynden yhteistyötä.

Myös Amy Winehouse on ehtinyt törpöttelyjensä ohessa kirjoittamaan uutta musiikkia. Huimasti menestyneen Back To Black -albumin seuraaja on tosin vasta demoasteella, mutta Universal Musicin edustaja on jo ennättänyt kommentoimaan materiaalia sensaatiomaisen tasokkaaksi.

Black Rebel Motorcycle Club on sen sijaan ennättänyt jo julkaisuasteelle. Uusi albumi The Effect of 333 on ladattavissa orkesterin sivuilta. Independent-julkaisulla on kymmenen biisiä eikä niissä kuulla lainkaan laulua. Pitkäsoitolla on tarjolla seuraavaa:

The Effects Of 333
Still No Answer
I Know You’re In There
And With This Comes
A Sad State
A Twisted State
Sedated With Sterilized Tongues
We’re Not Welcome Alone
Or Needed
And When Was Better

www.brmcdigitaldownloads.com

Lisää luettavaa