Vaihtoehtoista voimapoppia rakkaudesta – Sofa Pets soi perjantaibiisinä

Soundi.fi:n Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan perjantaisin jalustalle yksi ajankohtainen kotimainen kappale. Tänä perjantaina arvostetun kunnian saa kitaravetoista vaihtoehtopoppia esittävä Sofa Pets esikois-ep:nsä toisella singlellä Awesome Time Apart.

Sofa Pets on viisihenkinen helsinkiläisyhtye, jonka musiikissa voi kuulla vaikutteita The War On Drugsin, Real Estaten ja Wilcon kaltaisista yhtyeistä. Yhtye perustettiin keväällä 2014, jolloin ystäväporukka alkoi kerääntyä treenikämpälle tavoitteenaan luoda jotain uutta ja innostavaa.

− Sofa Petsin jäsenistöä yhdistää intohimo tunnelmallista kitaramusiikkia kohtaan, joka on yhtä monisävyistä kuin elämä itse, tiedotteessa tiivistetään.

Awesome Time Apart on toinen singlelohkaisu Sofa Petsin helmikuussa ilmestyvältä debyytti-ep:ltä.

− Kappale on moderni rakkauslaulu elämän ilosta ja ahdingosta, yhdessäolemisen riemuista ja rakkaasta erossa vietetyistä hetkistä. Kappaleen rujot kitaravallit yhdistyvät soljuvaan, pehmeästi leijailevaan kertosäkeeseen tullen taas rymisten alas todellisuuteen. Vahvat tuntemukset kääntyvät valtavaksi pop-kappaleeksi, joka on reunoiltaan rosoinen mutta sielultaan lämmin.

Perjantaibiisi:

Sofa Pets − Awesome Time Apart

(Kuva: Tekla Valy)