Vanha työpari koossa taas: uuden Muumi-elokuvan tunnuskappale yhdistää PMMP:n voimakaksikon

5.12.2016 11:26

Paula Vesala ja Jori Sjöroos ovat jättäneet PMMP-levyt taakseen ja keskittyvät nyt uusiin projekteihin. Yhteistäkin tekemistä kuitenkin löytyy: nyt Vesala ja Sjöroos ovat tehneet tunnussävelen uuteen Muumi-elokuvaan, joka saa ensi-iltansa joulukuussa 2017. Elokuvan suomenkielistä nimeä ei tähän hätään löytynyt, mutta kun englanninkielinen versio on Moomins at Christmas, niin olisiko tuo sitten Muumien joulu tai jotain siihen suuntaan. Asiasta uutisoi Music Finland verkkosivuillaan.

Elokuva siis saadaan nähtäville vasta vuoden päästä, mutta tänä vuonna joulumieltä levitetään väkevästi musiikin keinoin. Tunnuskappaleesta julkaistiin samanaikaisesti versiot 23 eri kielellä. Suomenkielisestä tulkinnasta vastaa Diandra ja ruotsinkielisestä Krista Siegfrids. Loput esiintyjät ja versiot voit kuunnella elokuvan Youtube-sivulta.

Harmi, kun Mira Luoti ei laulanut suomenkielistä biisiä, olisi saatu Muumien kautta täysmittainen PMMP-reunion aikaiseksi. Alla kuitenkin Diandran ja Siegfridsin tyylinäytteet:

Lisää luettavaa