Vapise Jorma Uotinen! – Näin sujui Donald Trumpiksi naamioituneelta Eddie Vedderiltä tanssi Pearl Jamin kiertuestartissa

Eddie Vedder on tunnetusti kantaaottava ja valtaapitävien tahojen kustannuksella mieluusti piruileva artisti, joten on ainoastaan luonnollista, että mies on nyt ottanut kohteekseen Yhdysvaltain presidenttikilvassa hämmentävän kiinteistöpohatta Donald Trumpin. Perjantaina Pohjois-Amerikan kiertueensa Floridan Fort Lauderdalesta startannut Pearl Jam esitti Do the Evolution -hittiään, kun hurmioitunut solisti heitti yllättäen kasvoilleen Trump-naamarin ja näytti nuorisolle tanssin mallia muutamalla valikoidulla liikkeellään.

Vedder on aiemminkin kunnostautunut naamareiden ja tanssitaiteen parissa pukeutumalla useampaankin otteeseen George Bush -maskiin ja pistämällä jalalla koreasti yhtyeensä vuoden 2003 kiertueella.

Samalla keikalla Pearl Jam juhlisti myös Cheap Trickin liittämistä Rock and Roll Hall of Fameen coveroimalla yhtyeen Surrender-klassikon, josta pätkä puolestaan alla.