Vapise Jorma Uotinen! – Näin sujui Donald Trumpiksi naamioituneelta Eddie Vedderiltä tanssi Pearl Jamin kiertuestartissa

10.4.2016 14:58

Eddie Vedder on tunnetusti kantaaottava ja valtaapitävien tahojen kustannuksella mieluusti piruileva artisti, joten on ainoastaan luonnollista, että mies on nyt ottanut kohteekseen Yhdysvaltain presidenttikilvassa hämmentävän kiinteistöpohatta Donald Trumpin. Perjantaina Pohjois-Amerikan kiertueensa Floridan Fort Lauderdalesta startannut Pearl Jam esitti Do the Evolution -hittiään, kun hurmioitunut solisti heitti yllättäen kasvoilleen Trump-naamarin ja näytti nuorisolle tanssin mallia muutamalla valikoidulla liikkeellään.

Vedder on aiemminkin kunnostautunut naamareiden ja tanssitaiteen parissa pukeutumalla useampaankin otteeseen George Bush -maskiin ja pistämällä jalalla koreasti yhtyeensä vuoden 2003 kiertueella.

Samalla keikalla Pearl Jam juhlisti myös Cheap Trickin liittämistä Rock and Roll Hall of Fameen coveroimalla yhtyeen Surrender-klassikon, josta pätkä puolestaan alla.

Lisää luettavaa