Varoitus Suomen kansalle: Liam Gallagher saapuu ensi kesänä Ilosaarirockiin

10.12.2020 10:00

Taas kuullaan festariuutisia, kiva! Tämänkertainen tiedoksianto koskee Joensuun iki-ihanaa Ilosaarirockia, joka on hommannut tarjontaansa kovan luokan vahvistuksen Englannista.

Nimittäin pahankurinen Oasis-tähti Liam Gallagher saapuu Suomeen sooloyhteensä kera. Tiedossa on sekä perinteisiä Oasis-hittejö että miehen omaa tuotantoa, jota on nyt julkaistu kahden albumin verran. Liamin viimeisin levy Why Me? Why Not. julkaistiin viime vuonna.

”Ollaan todella innoissamme, että saadaan Liam Gallagher viimein Ilosaarirockiin! Voidaan jo melkein kuulla, miten makoisasti Liamin soolotuotanto ja Oasiksen klassikot soivat Laululavalla, se tulee varmasti olemaan jotain ennenkuulumattoman upeaa”, intoilee Ilosaarirockin promoottori Panu Hattunen tiedotteessa.

Ilosaaren muita artisteja ovat Yungblud, Antti Tuisku, Tehosekoitin, Behm, Battle Beast, Vesala, Gettomasa, Lauri Tähkä, Erika Vikman, Gasellit, William, Belzebubs, Mouhous, Maustetytöt ja Lähiöbotox. Ilosaarirock järjestetään Joensuun Laulurinteellä 16.–18. heinäkuuta. Festivaalin kolmen päivän liput ovat myynnissä tapahtuman verkkosivuilla sekä Lippupisteen ja Tiketin palveluissa. Festivaali viettääkin ensi vuonna 50-vuotisjuhlliaan, eli varmasti hieno tapahtuma tiedossa!

Lisää luettavaa